Wie is Groo?

Groo zorgt voor continu inzicht in je klanten en medewerkers en diepgaand begrip. Groo denkt out of the box en zoekt naar nieuwe mogelijkheden om oplossingen voor jouw klanten en medewerkers te creëren. Alles wat we doen draait om winnen en presteren, samen met jou en je team. Are you ready to Groo?

Beyond Feedback

Het gaat niet alleen om het verzamelen van feedback, maar vooral om wat je met die feedback doet. Daar zijn wij bij Groo heilig van overtuigd. Het terugkoppelen van directe feedback zodat uw medewerkers gelijk inzicht krijgen in wat klanten en medewerkers van de prestaties vinden is belangrijk. Maar Groo gaat verder dan deze feedback.

Door alle data en informatie te verzamelen ontstaat er inzicht in het grotere geheel. Waarom is die ene klant nu boos of niet tevreden en waarom vertrekken nu net de medewerkers die u wenst te behouden? Aan het moment waarop de onvrede zich uit kunnen talloze andere ervaring vooraf gaan. Op basis van de feedback van uw klanten en medewerkers, onze kennis en 25 jaar ervaring in klant- en medewerkeronderzoek achterhalen wij de waarheid die er echt toe doet om gedragsverandering te bewerkstelligen en promoters te creëren.

Waarom Groo?

Groo zorgt voor de mindset van een winnend team dat presteert voor jouw klanten. Wij zijn continu op zoek naar resultaat en vooruitgang. Maar ook naar verdieping en inhoud. Alles om te winnen. Van ad hoc oplossingen naar duurzame gedragsverandering. Met betrokken medewerkers en enthousiaste klanten als resultaat.